Solutie pentru curatat suprafetele

O solutie simpla, un flacon de tinut la indemana pentru curatarea suprafetelor din bucatarie, baie, hol, camere… din toata casa. Pentru mine este in special util de tinut la indemana in bucatarie pentru curatarea petelor de pe podea dupa excursii repetate cu diverse alimente in mana si scapate pe jos de catre cei mici:-)

Ingrediente:

  • Recipient cu pompa/pulverizator de 500 ml
  • 250 ml otet alb alimentar
  • 250 ml apa distilata, fiarta sau filtrata
  • 20 picaturi ulei esential de Lamaie
  • 20 de picaturi ulei esential de Tea Tree  

Se mixeaza ingredientele in recipient.

Pentru a folosi aceasta solutie, agitati recipientul inainte de fiecare folosire, pulverizati pe suprafetele de curatat si stergeti cu o carpa de bumbac uscata sau umeda, sau servetele de hartie. Aceasta solutie poate fi pastrata in recipient mult si bine, doar trebuie zgaltaita bine inainte de folosire.

2 thoughts on “Solutie pentru curatat suprafetele

  1. Am inteles ca apa si uleiurile esentiale nu fac casa buna si daca se tin intr-un recipient peste 2 saptamani, se dezvolta fungi. Ce stii despre asta, e adevarat?

    1. Roxana, cu scuzele de rigoare ca doar acum vad intrebarea ta :-)), eu stiu ca le poti tine linsitita intr-un flacon si peste 2 saptamani, in apa distilata. Mie imi ajunge maxim 1 luna solutia pe care o fac (500ml). Si e mai bine sa facem cantitati mai mici, caci uleiurile, este adevarat, se evapora in timp.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *